188

Klub

Fontos a klímaberendezés tisztítása és a pollenszűrők cseréje!

Fontos a klímaberendezés tisztítása és a pollenszűrők cseréje!

Elindult a nyári szezon, itt a szabadságolás és iskolai szünet ideje. Sokan indulnak autóval a nyári kalandokra. Mivel a hőségben senki nem akar órákon át működő klíma nélkül araszolni a zsúfolt autópályákon a Balatonig, netán a tengerpartig, így nem csak célszerű, de nagyon fontos még az indulás előtt elvégezni az autó klímarendszerének tisztítását, a pollenszűrők cseréjét és az utastér ózonos fertőtlenítését. Ez fontos a jármű tisztasága és az utasok egészségének megőrzése szempontjából is.

     

 A klímaberendezés és a pollenszűrők megtisztítása, illetve cseréje segít megszűrni a külső és belső légszennyeződéseket, beleértve a port, pollent, és egyéb allergéneket. >>> Elhasználódott pollenszűrő csere

 Tiszta klímaberendezés hatékonyabban működik, és frissebb, tiszta levegőt biztosít az utastérben, ezáltal kellemesebbé téve az utazást. >>> Klímatöltés vagy ellenőrzés

༄ A tiszta légkondicionáló rendszer hatékonyabban működik, ami csökkenti az energiafogyasztást és növeli a motor élettartamát. Ha a klíma rendszer tömítetlen vagy szennyezett, több erőfeszítést igényel a motor részéről, ami több üzemanyag-felhasználáshoz vezethet.

 A rendszeresen cserélt szűrők biztosítják a levegő zavartalan áramlását a klímaberendezésen keresztül, így az hatékonyabban tudja hűteni vagy fűteni a jármű belsejét.

 A klímaberendezés tisztítása és a pollenszűrők cseréje egyszerű, ám rendkívül fontos karbantartási feladatok, amelyek jelentősen javítják az autóban töltött idő minőségét és biztonságát. Javasolt ezeket a karbantartási műveleteket szakemberrel elvégeztetni, hogy biztosítsuk azok hatékonyságát és a jármű megfelelő működését.

Fogadja meg a Sárga Angyal jótanácsát ellenőriztesse gépjárműve klímarendszerében a meghajtó ékszíjakat, és a klímagáz mennyiségét is a Magyar Autóklub kijelölt pontjain! >>> Bejelentkezés 

Ne feledje, ha bármi elakadás történne útközben, >>> RÁNK SZÁMÍTHAT!

Az éjjel-nappal hívható 188-as segélyhívó számon azonnal elérheti munkatársainkat, akik gondoskodnak arról, hogy a lehető legrövidebb időn belül a Sárga Angyalok a helyszínre érkezzenek. Ha külföldön tartózkodik és szüksége van segítségre hívja a: +361-345-1744-es számot! (Tanácsadással és külföldi partnereink elérhetőségével tudunk segíteni.)

 

2024.06. 31.

További híreink