188

Klub

Az oltás életet ment!

Az oltás életet ment!

Tisztelt Klubtagunk!

Magyarország Kormányának következő célja, hogy 5 millió beoltott magyar ember legyen. Elegendő vakcina áll rendelkezésre, csak azon múlik a siker, hogy jelentkeznek-e az oltásra. Ezért arra bíztatom, hogy amennyiben még nem tette meg, regisztráljon az oltásra a https://vakcinainfo.gov.hu/regisztracio-oltasra oldalon.

Az oltakozás további felgyorsítása érdekében minden regisztrált számára elérhetővé vált az online időpontfoglaló is a kórházi oltópontokra.

Az időpontfoglaló elérhetősége: https://www.eeszt.gov.hu. A felületen mindig az aktuálisan rendelkezésre álló vakcinára lehet időpontot foglalni. A regisztrált bármely, a számára megfelelő kórházi oltópontra tud jelentkezni.

Az időpontfoglalót csak az oltásra regisztráltak  tudják használni, közülük is csak azok, akiknek a regisztrációja már érvényesítve van, tehát a regisztrációkor megadott adataikat már ellenőrizték. (A regisztrációval kapcsolatos hasznos ismereteket a következő linken találja meg: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/nyitva-van-az-online-idopontfoglalo-az-oltasra.)

Az alábbi felületen megtekintheti, hogy az Ön regisztrációja milyen státuszban van: https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/.

A fokozatos újraindítás következő lépései az elért 4 millió beoltott után hatályba léptek, a részleteket tartalmazó kormányrendelet megjelent.

 

Védjék meg saját magukat, családjukat, hozzátartozóikat! Érjük el az 5 millió beoltottat minél hamarabb!

Az oltás életet ment!

 

Üdvözlettel:

Dr. Hatala József
a Magyar Autóklub elnöke

 

2021.05.10.

További híreink