188

Klub

Megújul szegedi szervizponzunk

Megújul szegedi szervizponzunk

Tisztelt Ügyfeleink!

A Magyar Autóklub szegedi szervizpontja a múlt évszázad közepén épült az akkori kor kihívásainak megfelelően. Az elmúlt évtizedekben számos alkalommal történt rajta állagmegóvó karbantartás, kisebb-nagyobb felújítás, sőt az igények változását követve sokszor kisebb átalakításokra is szükség volt. Az elmúlt évben a Magyar Autóklub vezetése döntést hozott arról, hogy a Csongrád megyei megyeszékhelyen lévő szervizpont, amely egyben a régió irányításnak központja is, teljes mértékben felújításra kerül. A beruházás várható befejezése 2020. január.

Az épület kívül-belül megújul. A szerviz műhelyek új tetőszerkezetet kapnak, a gépészet teljes egészében megújításra, az ügyfélváró alapterülete bővítésre kerül, az épületet hőszigeteljük, burkolatokat cserélünk. A munkálatok sorát hosszan lehetne sorolni, amely viszont a beruházás befejezésééig kellemetlenségeket okozhat mind ügyfeleinknek, mind pedig az ott dolgozó munkavállalóinknak.

Ezúton kérem ügyfeleink megértését és türelmét ebben az időszakban. Mindannyiunknak azt kell szem előtt tartani, hogy a jövő év első negyedévétől már egy teljesen megújult, a mai kor elvárásainak megfelelő szervizben fogadhatjuk ügyfeleinket, javíthatjuk járműveiket.

Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönöm.

Tisztelettel:

Benke Csaba régió igazgató

2019.05.27.

További híreink