188

Klub

Középiskolásokat oktatunk biztonságos e-rollerezésre

Középiskolásokat  oktatunk biztonságos e-rollerezésre

A Magyar Autóklub és az E-TWOW összefogott annak érdekében, hogy biztonságosabbá tegyék az elektromos rollerek használatát Magyarországon. Egy közös akció keretében elméleti és gyakorlati képzéseket szerveznek középiskolások számára, hogy felhívják a figyelmet a megfelelő vezetési technikákra és a közbiztonsági szabályok betartására.

Az elektromos rollerek népszerű közlekedési eszközök, amelyek egyre inkább jelen vannak a városi környezetben. Azonban a biztonságos használatukhoz szükséges ismeretek gyakran hiányoznak, különösen a fiatalok körében. A Magyar Autóklub és az E-TWOW fontosnak tartja, hogy a középiskolásokat oktatással és gyakorlati tapasztalatokkal segítse abban, hogy helyesen és felelősen használják az elektromos rollereket.

A gyakorlati oktatás során a diákok saját tapasztalatokat szerezhetnek a kormányzás, fékezés és manőverezés terén.

A kezdeményezés hosszú távú célja, hogy felhívja a figyelmet az elektromos rollerek biztonságos használatának fontosságára, és javítsa a közlekedési kultúrát a fiatalok körében. A Magyar Autóklub és az E-TWOW elkötelezett a közlekedésbiztonság előmozdítása iránt, és további kezdeményezésekkel kívánja támogatni a felelős elektromos rollerezést.

A középiskolásoknak szervezett elméleti és gyakorlati képzések időpontjairól és helyszíneiről részletes információk találhatók a www.autoklub.hu és a www.e-twow.hu oldalon.

További híreink