188

Klub

Jön a MOL MOVE, a MOL új hűségprogramja

Jön a MOL MOVE, a MOL új hűségprogramja

Tájékoztatjuk a MAK-MOL Partner kártya tulajdonos Klubtagjainkat, hogy a MOL Nyrt. 2022. január 10-én új hűségprogramot és kedvezményrendszert vezet be MOL MOVE néven, ami felváltja az eddigi MAK-MOL Partner kártya kedvezményrendszert.

A forgalomban lévő Partner kártyák és a multipontok emiatt legkésőbb 2022. január 9-ig használhatók fel.

Az új MOL MOVE rendszerben a felhasználók négy szintet érhetnek el a vásárlásaikkal összegyűjtött pontjaikkal: Green, Silver, Gold és VIP szinteket. A különböző szintek egyre magasabb kedvezményeket biztosítanak, így a vásárlók minél több pontot gyűjtenek, annál nagyobb és szélesebb körű kedvezményeket érhetnek el a MOL töltőállomásokon. Ennek megfelelően a vásárlásokkal összegyűjtött pontok a továbbiakban már nem válthatók be, csak szintlépésre használhatók. A pontgyűjtés minden szintlépéskor nulláról indul, innentől számítva 12 hónapig vagy a következő szintre lépésig jogosult a felhasználó az adott szint kedvezményeire.

 A jelenlegi MAK-MOL Partner kártya tulajdonosok az új MOL MOVE hűségprogram bevezetésének első évében automatikusan megkapják a Silver szint kedvezményeit. 

Ehhez viszont le kell majd tölteniük az új MOL MOVE mobil alkalmazást a Google Pay vagy az App Store rendszerből és január 10-től kezdődően regisztrálniuk kell Partner kártyájuk számával a mobilapplikációban.
 

A felhasználók a pontjaikat a továbbiakban a mobil applikációban elérhető digitális hűségkártyával gyűjthetik, melyet (a Multipont kártyával ellentétben) a tranzakció legelején kell majd felmutatni. A www.molmove.hu weboldalon keresztül is lehetőség lesz regisztrációra (itt is meg kell adni jelenlegi Partner kártyájuk számát), de ebben az esetben javasolt plasztik kártyát is hozzáadni a regisztrációhoz, melyet a töltőállomásokon lehet majd igényelni.

 

 

Az új MOL MOVE programról folyamatosan frissülő és bővebb tájékoztatás hamarosan a www.molmove.hu weboldalon érhető el. 

 

2022.01.06.

 

További híreink