188

Klub

Ne felejtse el meghosszabbítani tagságát!

Ne felejtse el meghosszabbítani tagságát!

Az ország legnagyobb autós civil szervezeteként kizárólag Önért dolgozunk a nap 24 órájában, hogy ha bajba jutott, akkor is teljes körű, bármikor elérhető műszaki biztonságot nyújtsunk az ország egész területén!

Hosszabbítsa meg tagságát, hogy ismét nyugodt éve legyen!

Ráadásul tagsági kártyájával nem csak a Klub szolgáltatásait és kedvezményeit veheti igénybe. A Magyar Autóklub tagjaként országszerte rengeteg partneri kedvezmény is társul a klubtagsága mellé!

  • Az OTP Banknál a díjmentes számlanyitáson túl, akár 100% számlavezetési díj kedvezményt is kaphat.
  • A mobilflottánkhoz való csatlakozással a kedvező tarifacsomagon túl a klubtagjaink ingyen beszélhetnek egymással.
  • Időszakos műszaki akcióink mellett, az országos szerviz- és vizsgapontjainkon 10-15% munkadíjkedvezmény illeti meg Klubtagjainkat.

Gyorsan és könnyedég rendezheti klubtagsági díjbefizetését, ha csoportos beszedésre vált. Váltson most! Rendezze Ön is gyorsan és könnyedén klubtagsági díjbefizetését! Felejtse el a postai sorbanállást és a csekkes befizetést. Élvezze az Önnek járó kényelmet és a modern ügyintézés előnyeit!

Ne bízza a véletlenre, hosszabbítson tagságot akár több évre! Önnek lehetősége van az aktuális tagdíj megfizetésén túl további évekre előre meghosszabbítani tagságát. Így megspórolhatja az esetleges éves tagdíjemelést is. A gyorsan változó kiszámíthatatlan világban legyen egy biztos pont az életében! Ránk mindig számíthat!

Maradjon klubtagunk és élvezze az Önt megillető biztonságot és kedvezményeket!

Klubkártyáját mindig tartsa magánál, sosem tudhatja, mikor lesz szüksége rá!

Amennyiben kérdése van, várjuk jelentkezését a 06-1-345-1666-os telefonszámon, vagy a klubtagság@autoklub.hu e-mail címen.

 

 

További híreink