188

Klub

Elnöki köszöntő - 120 éves a MAK!

Elnöki köszöntő - 120 éves a MAK!

120 évvel ezelőtt nagy esemény történt! 1900. november 30-án megalakult Magyarország legnagyobb autós civil szervezetének elődje, a Magyar Automobil Klub.  Az elmúlt évtizedek alatt a Magyar Autóklub rengeteget fejlődött, azonban megalakulása óta eltökélt abban, hogy az autósok, a közlekedők érdekeit képviselje, számukra hasznos szolgáltatásokat nyújtson. 120 éve azért dolgozunk az év minden napján, a nap 24 órájában, hogy a bajba jutott közlekedőknek teljes körű, bármikor elérhető és igénybe vehető műszaki védőhálót, biztonságot nyújtsunk az ország egész területén! A Magyar Autóklub a piaci, társadalmi és gazdasági környezet folyamatos változásával lépést tartva folyamatosan fejlődik, formálódik, ugyanakkor fő célja a jövőben is az autósok érdekeinek képviselete, és részükre a lehető legmagasabb szintű szolgáltatások nyújtása marad. 

 

Fogadják szeretettel Dr. Hatala József elnök úr ünnepi köszöntőjét! 

 

Születésnapunk alkalmából most mi adunk ajándékot!

A Magyar Autóklub 120. születésnapja alkalmából, 2020.12.31-ig kedvezményesen, 14.800 Ft helyett, 12.000 Ft-os éves díjért válhat a Magyar Autóklub Standard Klubtagjává! Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, igényelje Standard Klubtagságát gyorsan és egyszerűen weboldalunkon keresztül! 
 

Minél többen vagyunk, annál erősebb a hangunk! #klubtagvagyok 
Legyen Klubtagunk, hogy az Ön érdekeit is képviselve egyre eredményesebben állhassunk ki növekvő tagsági bázisunkért, az autósok és közlekedők érdekeiért! 

 

Ha Önnek is fontos, hogy biztonságban hazaérjen, lépjen be most!

 

2020.11.30.

További híreink