188

Klub

Színvonalas oktatásban volt részük a kollégáinknak

Színvonalas  oktatásban volt részük a kollégáinknak

Az osztrák ÖAMTC rendszeresen kínál képzéseket a partnerklubok munkatársai számára, melyre múlt héten Magyarországról is érkeztek segélyszolgálati szerelők Bécsbe, hogy rész vegyenek az egy hetes elektromos és hidrogénüzemű járművekről szóló képzésen.

A tréningen Szabó Attila és Merkl Roland kollégáink vettek részt, melyet Christian Klejna az ÖAMTC oktatója tartott az elektromos áram hatásairól és a nagyfeszültségű rendszeren történő munkavégzésről.

Az egy hétig tartó képzésen nem csak az elméleti és gyakorlati órák várták munkatársainkat, hanem számos egyéb programmal színesítették ottlétüket.

Szabó Attila így számolt be az eseményről:

Barátságosan fogadtak minket. Körbevezettek a klub székházában, bemutatták a klub struktúráját, majd egy oktató teremben elkezdődött az oktatás. Délelőtt az elméleti, délután a gyakorlati órákat tartották, melyek mélyreható és alapos felkészültségről tanúskodtak. Szerda délután az oktatás végeztével meghívtak minket egy vezetéstechnikai tréningre, ahol több villanyautót volt módunkban kipróbálni. (Jaguar E-PACE, Kia e-Soul, Hyundai IONIQ 5). A tréning után az ÖAMTC igazgatója Oliver Schmerold meghívott minket egy vacsorára a Krug család éttermébe, ahol tradicionális ételekkel és a borászatuk boraival nyűgöztek le minket. Az oktatás négy napjáról jó emlékekkel, új kapcsolatokkal és tudással tértünk vissza.”

Oliver Schmerold az ÖAMTC vezérigazgatója felhívta a figyelmet arra, hogy az ilyen klubokon átívelő tréning a jövőre nézve mindenki számára csak hasznos és célszerű lehet.

     

    

 

2022.05.06.

További híreink