188

Klub

A biztonság útján

A biztonság útján

Izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a Magyar Autóklub közlekedésbiztonsági rendezvénysorozata

Elindult a Magyar Autóklub országjáró élménykamionos programja, A biztonság útján, melynek célja, hogy az érdeklődőkkel megismertesse a közlekedésbiztonság fontosságát. Az országjáró komplex program megvalósításához szükséges felújított kamiont a Waberer’s biztosítja.

Az eseményre felkészített kamionban helyet kapott egy modern „Barracuda” számítógépes szimulátor, amely lehetővé teszi, hogy az érdeklődők kipróbálhassák magukat a különböző vezetési szituációkban. A borulás- és biztonsági öv szimulátornak köszönhetően megtapasztalhatják azt is, hogy mit él át az utas egy esetleges ütközés, vagy az autó felborulása esetén, így olyan élményben lehet részük az érdeklődőknek, amelyeket reményeink szerint sosem kell megtapasztalniuk a való életben!

A Magyar Autóklub és a Waberer's International Nyrt. között egy évtizede folyamatos az együttműködés. Mindkét fél közös célja a közlekedésbiztonság javítása és közlekedési kultúra fejlesztése, ezen célok elérésére pedig nagyszerű lehetőség nyílik a programsorozat során, amelynek állomásairól a Magyar Autóklub weboldalán és közösségi média oldalán tájékozódhat.

 

A Program következő állomása:

2022.06.17-19. Balmazújváros, Motoros Fesztivál

 

2022.06.13.

További híreink