188

Klub

Csökkentsük a papírfelhasználást!

Csökkentsük a papírfelhasználást!

Csökkentsük a papírfelhasználást, tartsuk a kapcsolatot e-m@ilen!

Észrevette már Ön is, hogy egy átlagos ügyintézés során milyen sok papírt kell nyomtatni, ráadásul a legtöbb esetben ezek kétpéldányos anyagok? Hogy a háztartásokba érkező levelek nagy százaléka a szemetesben köt ki?

Ezt a környezetterhelő általános gyakorlatot próbálja elkerülni a Magyar Autóklub is és buzdítja ügyfeleit a digitális online ügyintézés mellett az e-mailen való kapcsolattartásra, amely nem csak az ügyfelek és az ügyintézők munkáját teszi könnyebbé és gazdaságosabbá, de az ügyintézéssel járó papírfelhasználást is jelentősen csökkenti.

Előnye továbbá, hogy az ügyintézés nem helyhez vagy időhöz kötött, gyakorlatilag bárhonnan és bármikor el tudjuk indítani a fontos ügyeket. De a legnyilvánvalóbb előnye a sebessége, hisz az üzenet vagy e-mail napok helyett percek alatt eljut a feladótól a címzettig.

A papírhasználatot teljesen ugyan nem tudjuk kizárni az életünkből, de csökkenteni tudjuk annak a mértékét. Ezért kérjük, segítse munkánkat! Ha eddig nem tette meg kérjük, adja meg e-m@il címét, hogy azon keresztül tudjuk Önnel tartani a kapcsolatot!

 

Bármilyen kérdés esetén hívjon minket a +36 1 345 1666-os telefonszámon, vagy írhat is nekünk a klubtagsag@autoklub.hu e-mail címre és mi visszahívjuk!

 

 

 

2023.11.07.

További híreink