188

Klub

Muzeális minősítő naptár

Muzeális minősítő naptár

A Magyar Autóklub a jogszabály alapján kijelölt Muzeális Minősítő Szervezet. Évente mintegy 1000 járművet vizsgálnak meg Klubunk 15 állomásán, ezért az Oldtimer Szekció egyik kiemelt tevékenysége a muzeális minősítés működésének támogatása és fejlesztése.

Ha Ön OT rendszámos járművet szeretne forgalomba helyezni, akkor javasoljuk, hogy ismerje meg a szükséges eljárások folyamatát a honlapunkon található leírások áttekintésével >>> www.autoklub.hu/oldtimer

Honlapunkon a részletes rendeleti és szabályzati előírásokat is megtalálja >>>

Tájékoztató a gépjárművek muzeális minősítését szabályozó jogi háttérről

Muzeális minősítő szabályzat

Különleges kérdések esetén is tudunk segíteni: küldje el számunkra az oldtimer@autoklub.hu címre és válaszolunk Önnek.

A minősítés időpontjának tervezéséhez, ajánljuk felkeresni a muzeális minősítő naptárunkat >>> Muzeális minősítő helyek és időpontok.

Vannak olyan veterán tulajdonosok, akik bizonytalanok oldtimer autójuk felkészítésében, hogy megkaphatja-e és milyen módon a muzeális minősítést. Hogy minden kételyt eloszlassunk a Magyar Autóklub előzetes veterán átvizsgálás névvel kínál minőségi szolgáltatást a veterán rajongóknak. A 40 percet igénylő szolgáltatás részeként teljeskörű útmutatást kaphat hozzá értő szakembertől a járműve minősítésre történtő felkészítéséhez.

Az előzetes veterán átvizsgálásra a Magyar Autóklub muzeális minősítésben részvevő vizsgáló állomásokon tudja előjegyeztetni gépjárművét >>> Muzeális minősítő helyek és időpontok.

Ha Önnek is historikus járműve van csatlakozzon Klubunkhoz, mert:

⟡ Jótanácsokkal látjuk el az előzetes veterán átvizsgálás szolgáltatásunkkal.

⟡ Segítünk, hogyan lehet OT rendszámos járműve.

⟡ Tisztázzuk a veterán gépjárművel kapcsolatos kötelességeket.

⟡ Számos előnyt biztosítunk, ha Oldtimer Prémium tagságot vált a Magyar Autóklubnál

Legyen közösségünk része! Vegye fel velünk a kapcsolatot! Bővebb információt a www.autoklub.hu/oldtimer oldalunkon talál, vagy kérjük, keressen minket az oldtimer@autoklub.hu e-mail címen.

 

Ne feledje, ha bármi elakadás történne útközben, RÁNK SZÁMÍTHAT!

A Magyar Autóklub tagjaként, Ön bármikor számíthat ránk autója műszaki meghibásodása esetén. Kollégáink éjjel-nappal az ország egész területéről várják hívását a 188-as segélyhívó számon, ha nem indul vagy lerobban járműve, és azonnal megszervezik a segítséget, szükség esetén a mentést.

 

 

2024.06.

További híreink