188

Klub

A SÁRGA ANGYALOKRA mindig számíthat!

A SÁRGA ANGYALOKRA mindig számíthat!

Ha bármi elakadás történne útközben, a SÁRGA ANGYALOKRA MINDIG SZÁMÍTHAT! Senkit nem hagyunk az út szélén! Ha a helyszínen nem tudjuk megjavítani járművet, akkor is gondoskodunk gépjárműve biztonságáról!

Segélyszolgálatunk legfőbb profilja a helyszíni hibaelhárítás, azaz a segélyszolgálat, valamint az autómentés, illetve az assistance szolgáltatás.

Kiérkező Sárga Angyalaink megkísérlik a helyszínen elhárítani a problémát. A helyszíni hibaelhárítás során a nemzetközi szabványoknak megfelelően nem teljeskörű gépkocsijavítás történik a helyszínen, hanem olyan jellegű hibák feltárása és lehetőség szerinti elhárítása ( pl. hideg indítás, akkumulátor csere, kerékcsere, izzócsere, stb.), ami után legalább a legközelebbi szervizig eljuthat az autós. Félretankolás esetén környezetvédelmi szabályozás miatt csak a gépjármű elszállításában tudunk segíteni.

A széleskörű hibaelhárítási tevékenység során a Sárga Angyalok fődarabokat (fék, futómű stb.) nem bonthatnak meg, de a legfeljebb 30 perces munkaidőben igen sokféle meghibásodást tudnak elhárítani, természetesen kizárva azokat az eseteket, amikor gyári előírás és/ vagy garancia tiltja a hibaelhárítást.

Ha a helyszínen nem tudjuk megjavítani járművet, akkor azt a legközelebbi vagy az autós által igényelt szervizbe szállítjuk.

Autómentő szolgálatunk szintén elérhető a 188-as segélyhívó számon a nap 24 órájában.

A szállításban az Autóklub járművein kívül több száz szerződéses partner segíti az elakadt autósokat.

Indokolt esetben, partnerünkről (név, telefonszám, kiérkező gépjármű rendszáma) még a szállítás megkezdése előtt tájékoztatjuk ügyfeleinket, hiszen csak így tudjuk garantálni a megbízható szolgáltatást.

Autómentésre előrendelés útján is lehetőség van, így a járművet a megfelelő időpontban szállítják el munkatársaink az autós által megadott helyszínre. Szolgáltatásunk továbbá kiterjed a műszaki hibás, illetve sérült gépkocsik őrzött telephelyen történő tárolására is.

Az éjjel-nappal hívható 188-as segélyhívószámon azonnal elérheti diszpécserközpontunkat, ahol munkatársaink gondoskodnak arról, hogy a lehető legrövidebb időn belül a Sárga Angyal a helyszínre érkezzen.

 

Legyen klubtagunk és élvezze a megérkezés biztonságát! Ne bízza a véletlenre, váltson tagságot még időben!

Miért érdemes klubtagnak lenni? Mert klubtagsági kategóriától függően:

-„Sárga Angyalaink” a nap 24 órájában segítenek az ország bármely pontján!

-Kedvező áron javíttathatja járművét, az országos lefedettséget biztosító szervizhálózatunkban.

-Díjmentesen és korlátlanul kaphat jogi tanácsadást autós ügyekben.

-Autóklub mobiltelefon flotta elképesztő tarifacsomagokkal.

-Kedvezményesen köthet assistance és utasbiztosítást.

-Díjmentes OTP Bank Platina számlacsomagot válthat.

 

 

Belépek a Klubba!

 

 

 

2023.04.04.

További híreink