188

Klub

Hívja a 188-at!

Hívja a 188-at!

Lerobbant az autója? Ne essen pánikba! Hívja a 188-as segélyhívószámot a nap 24 órájában. Hívhat minket éjjel-nappal az ország bármely pontján! Senkit nem hagyunk az út szélén! Sárga Angyalaink fáradhatatlanul, készenlétben állnak az ország egész területén! Amennyiben külföldről kívánja igénybe venni a Klub szolgáltatásait, kérjük, hívja a 0036 1 345 17 44-es telefonszámot.

Legyen klubtagunk és élvezze a megérkezés biztonságát! Klubtagként Sárga Angyalaink segítségére már akkor is számíthat, ha biciklivel akad el!

Válassza a Standard Klubtagságot és az Önnek járó kedvezményeket!

-„Sárga Angyalaink” a nap 24 órájában segítenek az ország bármely pontján

-Díjmentes, helyszíni hibaelhárítás 0-24 órában (Kiérkező segélyszolgálatunk megkísérli a helyszínen helyreállítani a problémát. A helyszíni hibaelhárítás során a nemzetközi szabványoknak megfelelően nem teljeskörű gépkocsijavítás történik a helyszínen, hanem olyan jellegű hibák feltárása és lehetőség szerinti elhárítása (pl. hideg indítás, akkumulátor csere, kerékcsere, izzócsere stb.), ami után legalább a legközelebbi szervizig eljuthat az autós. Félretankolás esetén környezetvédelmi szabályozás miatt csak a gépjármű elszállításában tudunk segíteni.)

-Autómentés és szállítás 0-24 órában

-Kedvező áron javíttathatja járművét (Időpontért jelentkezzen be a kijelölt pontjaink bármelyikén!)

-MAK Mobilflotta elképesztő tarifákkal

-Korlátlan jogi tanácsadás közlekedéssel kapcsolatos kérdésekben

 

A részletekért kattintson ide:

Klubtag leszek!

 

 

2023.02.01.

További híreink