188

Klub

A Szivárvány óvodában jártunk

A Szivárvány óvodában jártunk

Szívügyünk a közlekedésbiztonság és a közlekedési morál javítása, melyet a fiatalok oktatásával és szemléletformálásával szeretnénk megvalósítani.

A mai modern társadalmakban a közlekedési kultúra javítása kiemelt jelentőséggel bír, ezen belül a fiatalok közlekedési szabályokra való oktatása és a biztonságos közlekedés tudatos tanítása, a velük való aktív kommunikáció kulcsfontosságú és felelősségteljes feladat minden társadalmi szereplő számára, hogy közösen olyan új generációt neveljünk, akik az utakon is egymásra figyelnek, tisztelettel és szabálykövető magatartással közlekednek.

A Magyar Autóklub Közlekedésbiztonsági Szakága számos programmal és rendezvényen tanítja meg a biztonságos közlekedés alapjait a kisgyermekektől egészen a felnőtt korig. Oktatási tevékenységünk során a kerékpártól a rolleren át egészen az autóvezetésig kísérjük, és segítjük a fiatalokat a biztonságos közlekedésben.

                      

 

Május végén a Szivárvány tagóvodában jártunk. Huncut mosoly és csillogó szemek fogadták a Magyar Autóklub Közlekedésbiztonsági csapatát, ahol a következő programokkal ismertettük meg az oda járó 60 óvodás gyermeket:

-Játékos közlekedésbiztonsági feladatok

-Interaktív beszélgetés a közlekedésről

-Bicikli és roller helyes használata a közlekedésben (épített mini KRESZ pályán)

-Bemutatkozott a Sárga Angyal – Mit csinál egy segélyszolgálatos, és mi van az autójában?

 

       

 

Eseménydús nap volt sok játékkal és kacajjal minden jelenlévő számára.

 

Köszönjük az élményt, és a gyönyörű rajzokat! :-)

 

2024.06.07.

További híreink