188

Klub

Köszönjük a rendőrök éves munkáját

Köszönjük a rendőrök éves munkáját

Megköszöntük a rendőrök éves munkáját

A több éves hagyománynak megfelelően a Magyar Autóklub Észak-magyarországi Regionális Szervezete rendőröket jutalmazott.

A szervezet képviseletében Fodor Kálmán és Melegh Tibor 2019. december 31-én az egri Dobó téren egy jelképes ajándékkal köszönte meg a Hatvani Rendőrkapitányság két munkatársának, Tomcsányi Andrea r. százados, kiemelt főelőadónak és Nagy András r. főtörzsőrmester, balesethelyszínelő és vizsgálónak az egész éves, szakterületükön nyújtott magas színvonalú tevékenységét. Továbbá balesetmentes új évet kívántak a Magyar Autóklub tagsága nevében valamennyi közlekedőnek.

Miskolcon az elismeréseket Csobod László régióigazgató adta át dr. Vereckei Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, és Kovács Béla rendőr ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes jelenlétében, annak a két rendőrnek, akik 2019-ben a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt a legtöbb szabálysértőt szűrték ki a forgalomból - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - szolgálatuk ellátása során.

Az elismerésben részesülő és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesítő Nótár Zoltán rendőr zászlós közlekedési helyszínelő és Bodnár Kristóf rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott intézkedései minden esetben a balesetek megelőzésére, illetve azok súlyos következményeinek enyhítésére irányultak, hiszen a biztonsági öv használatának elmulasztása sok esetben tragédiához vezethet.

 

2019.12.31.

Forrás: police.hu

További híreink