188

Klub

Best Young Driver 2024 legjobb 10 döntőse

Best Young Driver 2024 legjobb 10 döntőse

Közlekedésbiztonsági és ügyességi versenyt hirdettünk idén is Best Young Driver 2024 elnevezéssel, 18-26 év közötti fiatalok számára. A versenyen próbára tesszük a jelentkezők azon képességeit, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy jó sofőrök legyenek. Teszteljük az elsősegélynyújtással, a közlekedési szabályokkal, valamint a közlekedésbiztonsági tudásukkal kapcsolatos ismereteiket.

A gyakorlati döntőbe való bejutást egy elméleti online teszt előzte meg, melyet június 23-ig volt lehetősége minden jelentkezőnek kitölteni. A több, mint 1500 kitöltőből a legtöbb pontszámot elérő10 fő nő és 10 fő férfi került a gyakorlati döntőbe, ami 2024. augusztus 31-én kerül megrendezésre a Magyar Autóklub Közlekedésbiztonsági és Oktatási Parkjában.

Íme, az első 10 női és 10 férfi versenyzők névsora: (A tavalyi év második helyezettjei eredményeik alapján automatikusan kvalifikálták magukat a versenyre, de idén ezzel a lehetőséggel csak a tavalyi második helyezett, női versenyző élt.)

 

A nyertes nem csak az Ország legjobb fiatal sofőrje címet érdemli ki, de októberben Belgiumban képviselheti a Magyarországot a nemzetközi döntőn!

 

A verseny díjazása: 

 

 Támogatónk: 

   

 

 

2024.07.15.

További híreink