188

Rollerezzz 2023

 

A Magyar Autóklub a Stresszmentes Mobilitási Hét keretében Rollerezzz 2023 néven közlekedésbiztonsági és ügyességi versenyt hirdet.

A verseny célja a 14-18 év közötti fiatalok közlekedésbiztonsági tudásának fejlesztése, helyes közúti közlekedésre való nevelése, és az elektromos rollerek és kerékpárok használatának biztonságosabbá tétele.

 

 

A versenyen minden olyan jelentkező részt vehet, aki

- 2005. január 1. - 2009.december 31. között született, és

- magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkezik.

 

A verseny felmenő rendszerű, így elméleti, valamint gyakorlati részből áll. A jelentkezés egyidejűleg megtörténik az online teszt kitöltésével, ahol a legtöbb pontszámot elérő, és a részvételi feltételeknek megfelelő 20 versenyző kerül majd a gyakorlati döntőbe.

Vedd elő a legjobb KRESZ tudásod, és jelentkezz a versenyre az online teszt kitöltésével 2023. augusztus 6-ig!

 

ONLINE TESZT

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a Versenykiírás az alábbi gombra kattintva érhető el.

 

VERSENYKIÍRÁS

 

 

A teszt eredményhirdetése: 2023. augusztus 14. napjáig, a versenyző által megadott e-mail elérhetőségen.

 

Ha az online teszten bizonyítod KRESZ tudásod, és az első 20 legjobb eredményt elérő között vagy, részt veszel a gyakorlati döntőben, ahol rolleres és kerékpáros ügyességi pályán kell megmutatnod tudásod.

Ne aggódj, a versenyhez mi adjuk az elektromos rollert és bringát, és ha te vagy a legjobb, egy rollert akár haza is vihetsz!

A verseny gyakorlati döntője 2023. szeptember  9-én kerül megrendezésre a Magyar Autóklub Közlekedésbiztonsági és Oktatási Parkjában (1043 Budapest, Berda József utca 15.).

 

 

                                     

 

2023.07. 14.