188

Klub

Pollenszezon idején végeztessen ózonos utastér-fertőtlenítést!

Pollenszezon idején végeztessen ózonos utastér-fertőtlenítést!

Pollenszezon idején végeztessen ózonos utastér-fertőtlenítést!

A pollenszezon sok ember számára jelent megpróbáltatásokkal teli időszakot, hiszen a levegő magas pollenkoncentrációja allergiás reakciókat válthat ki a szervezetünkben. Ilyenkor különösen fontos az allergének otthoni és autóban való minimalizálása.

Az ózonos utastér fertőtlenítés egy hatékony módszer  ebben az időszakban, és több okból is előnyös választás.

1. Hatékony allergén- és kórokozó-eltávolítás: Az ózon (O3) egy rendkívül erős oxidálószer, amely képes elpusztítani a baktériumokat, vírusokat, penészgombákat és más mikroorganizmusokat, valamint semlegesíteni az allergéneket, mint amilyenek a pollenszemcsék. Az ózonos kezelés során az ózon behatol a nehezen hozzáférhető helyekre is, így a légkondicionáló rendszerekben és az utastér eldugott részeiben is képes elvégezni a fertőtlenítést.

2. Szagtalanítás: Az ózonkezelés nemcsak a kórokozókat és allergéneket távolítja el hatékonyan, de a kellemetlen szagokat is megszünteti az autóban. Ezek a szagok gyakran mikroorganizmusok tevékenységének az eredményei, így az ózonos fertőtlenítés a forrásnál kezeli a problémát, nem csak elfedi azt.

3. Vegyszermentes módszer: Sokan kerülik a kemikáliák használatát otthonukban vagy autójukban, különösen allergiások és asztmások, mivel ezek irritálhatják a légutakat vagy más egészségügyi problémákat okozhatnak. Az ózonos fertőtlenítés során szervizeink nem használnak vegyszereket, így ez a módszer környezetbarát és biztonságos alternatívát kínál.

4. Gyors és hatékony megoldás: Az ózonos kezelés viszonylag gyorsan végezhető el, és az eredmény egy tiszta, friss levegőjű utastér, amely mentes a kórokozóktól és allergénektől. Ez a pollenszezonban az életminőséget jelentősen javító tényező.

Az ózonos tisztítás alkalmával ne feledkezzünk meg az utastér tisztaságáért felelős pollenszűrő időszakos ellenőrzéséről sem! Az allergiások számára a szénszűrős pollenszűrőket javasoljuk, mert ezek a legkisebb allergéneket is kiszűrik a levegőből.

Fogadja meg a Sárga Angyal jótanácsát és jelentkezzen be ózonos utastér-fertőtlenítésre a Magyar Autóklub kijelölt pontjain, mindössze 5 500 Ft-ért!

✹ Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő és oxidáló anyag. A tisztítás után az utasteret szellőztetni kell kb. 5-10 percig, ezzel semlegesítve az ózont, így az autó utastere és a klímarendszer tiszta és szagmentes lesz.

✹ Az eljárás során elpusztulnak a baktériumok, vírusok, gombák és olyan apró élősködők, mint például az atkák.

✹ A tisztítás során nem kell megbontani a szellőzőrendszert, az ózongáz behatol a legszűkebb helyekre is és egyenletesen fertőtlenít.

✹ A fertőtlenítés teljesen vegyszermentesen és környezetbarát módon történik, nem kell tartani a tisztítószerekben előforduló, esetlegesen káros anyagoktól, így a vegyszerre érzékenyek (allergiások, kisgyermekek) számára különösen ajánlott.

✹ Az ózontechnológia nem hagy maga után semmilyen nyomot vagy foltot.

✹ A fertőtlenítés kb. 15-30 percet vesz igénybe, amely során eltávolítjuk a teljes utastérből a kellemetlen szagokat, így szinte 100%-ban megszűnik a cigaretta vagy kisállat okozta szag.

 

Ne feledje, ha bármi elakadás történne útközben, >>> RÁNK SZÁMÍTHAT!

Az éjjel-nappal hívható 188-as segélyhívó számon azonnal elérheti munkatársainkat, akik gondoskodnak arról, hogy a lehető legrövidebb időn belül a Sárga Angyalok a helyszínre érkezzenek. Ha külföldön tartózkodik és szüksége van segítségre hívja a: +361-345-1744-es számot! (Tanácsadással és külföldi partnereink elérhetőségével tudunk segíteni.)

 

 

2024.05

További híreink