188

Kedvezmények

Aktuális akciónk

Show your Card!

Magyarországon a Show your Card! nemzetközi hálózatrendszer kizárólagos képviselője a Magyar Autóklub.

Show your Card!
Standard Tagkártya

A SyC! logóval ellátott klubkártyáinkkal több, mint 100.000 helyen várják tagjainkat különféle engedmények Magyarországon túl Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, Ausztráliában valamint Afrikában.

Legyen klubtagunk és fedezze fel a világot a Show your Card! segítségével!

A kedvezményes szolgáltatások köre a tömegközlekedési eszközöktől a kulturális intézményeken át a termálfürdőkig és éttermekig, autókölcsönzőig terjed.

Telefonon történő foglalás esetén szükséges előre közölni, hogy igénybe szeretné venni a "SyC!" kedvezménnyel alapján járó előnyös tarifákat. A MAK klubtagok azonosító kódja 457. Később a helyszínen ismét fel kell mutatni a klubkártyát, ahol ellenőrzik a jogosultságot.

A Show your Card! személyre szól, át nem ruházható!

Az elfogadóhelyekről az interneten a www.showyourcard.eu címen tájékozódhat, de készséggel adnak felvilágosítást az Autoclub Travel irodák is.

Magyarországi top ajánlatok

Külföldi top ajánlatok

A Magyar Autóklub a felajánlott kedvezményeket a tagjai részére közzéteszi, de a szolgáltatással és mindennemű észrevétellel kapcsolatosan a szolgáltató az illetékes.

Arborétumok, múzeumok

Szépművészeti Múzeum

1146 Budapest, Dózsa György út 41.

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén 10% kedvezményt kapnak a belépőjegyek árából a Szépművészeti Múzeumban. A kedvezmény, mely nemcsak az állandó, hanem az időszaki kiállításokra is vonatkozik, a tagkártyát felmutató klubtagra + 1 főre érvényes.

A több mint 100 éves, ugyanakkor az elmúlt három évben a 21. század követelményeinek megfelelően felújított Szépművészeti Múzeumot Európa legjelentősebb múzeumai között tartják számon. Az egyetemes és magyar művészet gyönyörű emlékeit és alkotásait mutatja be az ókortól a 18. sz. végéig. A gyűjtemények közül az egyik leglátogatottabb a Régi Képtár, melyben többek között Giotto, Raffaello, Van Dyck, El Greco, Velázquez, Goya, Rembrandt alkotásaiban gyönyörködhetünk.

További információ: www.szepmuveszeti.hu

Szépművészeti Múzeum

Magyar Nemzeti Galéria

Budavári Palota A-B-C-D épület
1014 Budapest Szent György tér 2.

Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén 10% kedvezményt kapnak a belépőjegyek árából a Magyar Nemzeti Galériában. A kedvezmény az állandó és időszaki kiállításokra is vonatkozik. A kedvezményes belépés +1 főre is érvényes.

A Magyar Nemzeti Galéria a magyar képzőművészet kialakulását és korszakait bemutató legnagyobb hazai gyűjtemény, melynek állandó kiállításai sok-sok évszázadot ölelnek fel a hazai gótika, reneszánsz, barokk, 19. századi és 20. századi képzőművészet legszebb alkotásait bemutatva. A gyűjteményeket bejárva többek között Barabás Miklós, Csontváry Kosztka Tivadar, Mányoki Ádám, Munkácsy Mihály, Székely Bertalan, Szinyei Merse Pál munkáiban gyönyörködhetünk.

További információ: www.mng.hu

Magyar Nemzeti Galéria

Szentendrei Skanzen

2000 Szentendre, Sztaravodai u.

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatási esetén 10% kedvezményt kapnak a Szentendrei Skanzen teljes árú belépőjegyéből. A kedvezmény a kártya tulajdonosára + 1 főre vonatkozik. A látogatók megtekinthetik a központi magyar szabadtéri néprajzi kiállítást, mely különböző magyarországi tájak falvainak mindennapi életét, ünnepeit és népi építészetét

mutatja be a 18. század második felétől az I. világháborúig terjedően. Hétközben illetve hétvégén családi programok, fesztiválok látogathatók.

További információ: www.skanzen.hu

Szentendrei Skanzen

Szabadidős tevékenységek

Balatoni Hajózási Zrt.

8600 Siófok, Krúdy sétány 2.

A Magyar Autóklub tagjai tagsági kártyájuk felmutatása esetén a Balatoni Hajózási Zrt program nélküli sétahajó járataira 10% kedvezményt kapnak a menetjegy árából. A kedvezmény a kártya tulajdonosára, + a vele együtt belépő 1 felnőttre vonatkozik. Mivel 4-14 év közötti gyermekek alanyi jogon 50%-os jegyet válthatnak, családi programnak is kiváló és kedvezményes.

A balatoni hétvégi pihenés vagy rövidebb-hosszabb nyaralás egyik legszebb élményét jelenti a balatoni sétahajózás. A tavasz beköszöntével legelőször a balatoni fővárosokból, Keszthelyről, Balatonfüredről, siófokról indulnak sétahajók. Májusban további kikötőkkel bővül a program, a főszezonban pedig már a "magyar tenger" északi és déli partjának 21 izgalmasabbnál izgalmasabb üdülőparadicsomából tehető 1 órás sétahajóút.

További információ: www.balatonihajozas.hu

Balatoni Hajózási Zrt.

Szállás, étkezés