188

Kedvezmények

Kedvezményes ajánlat minden Autóklub tagnak!

Minden olyan klubtagunk, akik a tagdíj fizetéséhez a csoportos befizetést választja, az OTP Bank elengedi a csoportos beszedési megbízás költségét.

Kedvezményes Platina klubtagsági számlacsomag

Legyen klubtagunk és csökkentse bankszámlája fenntartásának költségeit! Vagy akár nullázza le!

Amennyiben munkabérét vagy egyéb jövedelmét OTP bankszámlára utaltatja, igénybe veheti az OTP Bank klubtagoknak szóló ajánlatait!

Igényeljen OTP Platina Tagsági számlacsomagot, mely egyedi kedvezményekkel kiegészített számlavezetést biztosít, sőt számos kedvezménye mellett egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi mindennapi pénzügyei kezelését.

Elérhető legnépszerűbb kedvezmények:
  • Díjmentes számlanyitás
  • Díjmentes / kedvezményes számlavezetés
  • Díjmentes bankkártya
  • Díjmentes ATM készpénzfelvétel
  • Díjmentes kártyás vásárlás
  • Kedvezményes, fix díjú csoportos beszedések
  • 50 illetve 100% kedvezmény lakás és jelzáloghitel egyes díjaiból
  • Személyi kölcsön kamatkedvezmény

A kedvezmények igénybevételéhez a számlavezető Bankfiókban fel kell mutatni a tagsági kártyát. A kedvezményekkel minden Standard, Standard Társtag, Komfort, Oldtimer Prémium klubtagunk élhet.

Részletek: https://www.otpbank.hu/portal/hu/GMP/Munkavallalo, GMP@otpbank.hu

Kérjük, levelében tüntesse fel érdeklődésének tárgyát, illetve irányítószámát, valamint telefonszámát, hogy a levél beérkezésétől számított 48 órán belül a területileg illetékes kolléga felkereshesse Önt.

Bővebb leírást itt találja a kedvezményes lehetőségekről:

Még nem Klubtag?

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb tagságot!

Tagsági kategóriák

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A tájékoztatás nem teljes körű. A bankszámla csomagok, pénzügyi termékek, szolgáltatások részletes leírásáról, illetve további feltételeiről tájékozódjon a bankfiókokban és az OTP honlapon (www.otpbank.hu) található vonatkozó üzletszabályzatokból, hirdetményekből és kondíciós listákból. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja.