188

Klub

Tisztújítás Közép-Dunántúl

Tisztújítás Közép-Dunántúl

FELHÍVÁS  TISZTÚJÍTÁS!                                                                           

 

A Magyar Autóklub Közép-Dunántúli Regionális Szervezete 2019. október 15.-én 14:00 órakor tartja  regionális küldöttválasztó, tisztújító gyűlését Tatabányán a Táncsics Mihály út 1/d. szám alatt. (A KEM Kormányhivatal közlekedési szakigazgatási szerve) Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a küldöttválasztó gyűlés helyszíne a résztvevők számától függően – ugyanazon településen belül változhat. A sikeres névjegyzékbevételt követően, meghívóval értesítjük az érintetteket!

Kérünk minden a régióban (Komárom-Esztergom- Veszprém és Fejér megyében) lakó klubtagot, aki élni kíván választójogával, azaz részt kíván venni a küldöttválasztáson és/ vagy az egyesületben tisztséget kíván betölteni, 2019. augusztus 31. és 2019. szeptember 30. között jelentkezzen választói névjegyzékbe vételre. A névjegyzékbe vétel részletes szabályai a www.autoklub.hu honlapon a https://www.autoklub.hu/klub/rolunk/ link alatt, illetve az Autóséletben és a klubpontokon ismerhetőek meg.

Névjegyzékbevételt kezdeményezni a saját profilba való belépést vagy regisztrációt követően, a "Személyes adataim" menüpont alatt lehet.

Kérjük, kísérje figyelemmel híradásainkat, vagy érdeklődjön a klubpontokon, klubirodákban és éljen választó jogával!

 

Dr. Farkas Károly

Közép Dunántúli Regionális Szervezet Elnök

További híreink