188

Klub

Tisztújítás Észak-Magyarország

Tisztújítás Észak-Magyarország

FELHÍVÁS  TISZTÚJÍTÁSRA!                                                                           

 

A Magyar Autóklub Észak-Magyarországi Regionális Szervezete 2019. november 13. napján 14.00 órakor tartja tisztújító regionális küldöttválasztó gyűlését Egerben, a Kulacs Csárdában (3300 Eger, Szépasszonyvölgy 3768 hrsz.). Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a küldöttválasztó gyűlés helyszíne a résztvevők számától függően – ugyanazon településen belül – változhat. A sikeres névjegyzékbevételt követően, meghívóval értesítjük az érintetteket!

Kérünk minden, a régióban (Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád és Heves megyében) lakó klubtagot, aki élni kíván választójogával, azaz részt kíván venni a küldöttválasztáson és/ vagy az egyesületben tisztséget kíván betölteni, 2019. szeptember 29. és 2019. október 29. között jelentkezzen választói névjegyzékbe vételre.

A névjegyzékbe vétel részletes szabályai a honlapon a https://www.autoklub.hu/klub/rolunk/ link alatt, az Autóséletben és a klubpontokon ismerhetőek meg.

Névjegyzékbevételt kezdeményezni a saját profilba való belépést vagy regisztrációt követően, a "Személyes adataim" menüpont alatt lehet.

Kérjük, kísérje figyelemmel híradásainkat, vagy érdeklődjön a klubpontokon, klubirodákban és éljen választójogával!

 

Koltai Ottó

Észak-Magyarországi Regionális Szervezet Elnöke

2019.09.29.

További híreink