188

Klub

Megkezdődött a 2019-es tisztújítás!

Megkezdődött a 2019-es tisztújítás!

Megkezdődött a 2019-es tisztújítás!

A választás kiindulópontja a régió. A tagok választójogukat a lakóhelyük (a MAK Tagnyilvántartásnál bejelentett lakcím) szerinti régióban gyakorolhatják, elsőként a Dél-Dunántúli Régióban. Az aktualitásokról folyamatosan hírt adunk.  Aki élni kíván aktív és passzív választójogával, annak a küldöttválasztó gyűlés időpontját megelőzően választói névjegyzékbe kell vetetni magát. Erre sor kerülhet személyesen, elektronikus úton, levélben vagy a honlapon keresztül. A részletek, az eljárás rendje a jogorvoslatot is tartalmazó Választási Rendben, itt ismerhetőek meg. A honlapon egyszerűen és gyorsan regisztrálhat, amihez csak az szükséges, hogy regisztráljon az oldalon.

 

          FELHÍVÁS  TISZTÚJÍTÁS!                                                                           

 

A Magyar Autóklub Dél-Dunántúli Regionális Szervezete 2019. június 20-án 11.00 órakor tartja tisztújító regionális küldöttválasztó gyűlését Pécsett a  Hotel Palatinus City Centerben (7621 Pécs, Király u. 5.). Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a küldöttválasztó gyűlés helyszíne a résztvevők számától függően – ugyanazon településen belül változhat. A sikeres névjegyzékbevételt követően, meghívóval értesítjük az érintetteket!

Kérünk minden a régióban  (Baranya,Tolna és Somogy megyében) lakó klubtagot, aki élni kíván választójogával, azaz részt kíván venni a küldöttválasztáson és/ vagy az egyesületben tisztséget kíván betölteni, 2019. május 6. és 2019. június 5. között jelentkezzen választói névjegyzékbe vételre. A névjegyzékbe vétel részletes szabályai a www.autoklub.hu honlapon, az Autóséletben és a klubpontokon ismerhetőek meg.

Kérjük, kísérje figyelemmel híradásainkat, vagy érdeklődjön a klubpontokon, klubirodákban és éljen választó jogával!

 

Sz. Koncz István

Dél-Dunántúli Regionális Szervezet Elnöke

 

2019.05.06.

További híreink