Üdvözöljük honlapunkon !

Bejelentkezés

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Feliratkozás hírlevélre

Autósélet

 


 

          
 

Online fizetési tájékoztató

Facebook

Címlap | A Klub | Klubtagság » | Klubtagsági típusok, díjak

Magyar Autóklub Tagsági kategóriái

2016-tól már csak az új belépőknek küldünk tagsági kártyát.

Áttértünk az elektronikus nyilvántartásra, melynek értelmében klubtagsági kártyáink a kiállítás napjától határozatlan időtartamra szólnak. A tagsági jogviszony tehát folyamatos és mindaddig érvényes, amíg Ön az éves tagdíjat befizeti.

A Magyar Autóklub tagsági kategóriái közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szolgáltatásokkal megtöltött tagsági formát.

Legnépszerűbb tagsági kategóriánk a Standard tagság, mely egy komplett kedvezménycsomag, rengeteg díjmentes és akciós szolgáltatással. A Standard tagság "kistestvére" az Ifjúsági kategória, mely  a fiatal, 14-25 éves korosztály számára érhető el.

A Standard tagság az ún. Standard társtagsággal is kiegészíthető, így Ön 2016-tól már az egész családját biztonságban tudhatja!

Aki a tagságát még magasabb szinten, még több plusz szolgáltatással igényli, annak ajánljuk a Komfort tagságot, amely nevéből is adódóan minden igényét próbálja kielégíteni tulajdonosának.

Aki viszont megelégszik a szükséges alapkedvezményekkel, és nem igényel díjmentes segélyszolgálatot, annak tökéletes választás lehet a Bónusz (Diszkont) tagság is.

Az Oldtimer tagságot az idős, veterán járművek szerelmeseinek ajánljuk, az Oldtimer Prémium kategóriát pedig azoknak, akik a tagság előnyeit a veterán, illetve a mindennapi használatban lévő járművekre is szeretnék kiterjeszteni.

A kategóriák kiegészülnek a „Régi kék” elnevezésű tagsággal, mely ugyan már nem váltható, de régi, hűséges tagjaink körében még meghosszabbítható.

Legyen szó bármelyik tagsági kategóriáról, a Magyar Autóklub és partnerei kedvezményes szolgáltatásokkal és megbízható szakértelemmel várják a klubtagokat.

A Klubtagsági kedvezmény összehasonlító táblázathoz kattintson ide (2016).

Standard és Komfort tagsággal igénybe vehető díjmentes szolgáltatások / Max. limit of free of charge services of  MAK

Membership fees

Standard Klubtagság
A Standard tagságra történő átváltást azoknak a klubtagoknak, illetve kiváltását azoknak az autósoknak ajánljuk, akik gépkocsijuk műszaki meghibásodása esetén gondoskodni kívánnak járművük legközelebbi szervizig történő díjmentes eljuttatásról (meghatározott összeghatár mellett), és egyéb assistance jellegű szolgáltatásokban is részesülni szeretnének, illetve vonzónak találják a Klub szolgáltatások tarifa kedvezményeit és az egyéb új szolgáltatásait (csoportos háztartási assistencia biztosítás, európai szolgáltatási kedvezmények Show your Card!, MAK partnerkedvezmények). A klubtagsághoz kapcsolódó tarifakedvezményeket Magyar Autóklub érvényes tagsággal rendelkező tagjai vehetik igénybe. Magyar Autóklub - Standard Klubtagsági kártya

AKCIÓ! AKCIÓ! AKCIÓ!

2015. január 01. napjától visszavonásig az új belépés esetén a tagsági díj 13.600 Ft helyett
mindössze 11.800 Ft

Normál belépési díj: 13.600 Ft

Belépési díj a Segélyszolgálatnál: 15.500 Ft

Hosszabbítási díj: 11.800 Ft

A Standard tagság kiváltható szerviz és vizsgapontjaink mindegyikén, továbbá ügyfélszolgálati irodáinkban és honlapunkon egyaránt bruttó 11.800 Ft-os áron. A Segélyszolgálatnál történő helyszíni belépés díja bruttó 15.500 Ft. Érdemes tehát megfontolni, hogy hol váltjuk ki   a tagságot, hiszen ezzel is több ezer forintot spórolhatunk.
Nem természetes személy esetében ugyanazon napon, ugyanazon gépjármű tulajdonos vagy üzembentartó több tagsági igazolvány kiváltásakor (hosszabbítás kivételével) „mennyiségi kedvezmény” adható, amennyiben különböző rendszámú gépjárművekre váltja ki a tagságot. Mennyiségi kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmények mértéke:

  • 3-5 autó: 3.00 %
  • 6-10 autó: 5.00%
  • 11-15 autó: 7.00%
  • 16-20 autó: 9.00%
  • 20 autó fölött: egyedi kedvezmény
Magyar Autóklub tagsághoz kapcsolódó háztartási assistencia "Home assist" csoportos biztosítási feltételek
Szolgáltatási feltételek Standard klubtagsági kategóriához 2016. január 1-jétől

Belépés Standard Klubtagsági kategóriába

Standard Klubtagságot hosszabbítok

Standard Társkártya

Új tagsági kategória!

Korábban már bevezettük a család ifjú tagjainak szóló Ifjúsági kártyát, 2016-tól viszont arra is lehetőség nyílik, hogy egy közeli hozzátartozó- legyen akár feleség vagy más családtag szintén élvezze a tagsággal járó előnyöket.

A bevezetésre kerülő Standard társtagság csak a Standard taggal egy háztartásban élő, közeli hozzátartozó lehet. A társtagság csak aktív Standard tagsággal érvényes, a lejárata is megegyezik a Standard tagságéval. Szolgáltatási tartalmában a két kategória megegyezik, a társtagság azonban kedvezőbb tagsági díj mellett váltható, , azzal, hogy az Autósélet és a Home Assist értelemszerűen családonként egy tagra vehető igénybe.

Belépési díj: 6.900 Ft

Magyar Autóklub tagsághoz kapcsolódó háztartási assistencia "Home assist" csoportos biztosítási feltételek
Szolgáltatási feltételek Standard társtagsági kategóriához 2016. január 1-jétől

Standard Társkártyát váltok

Standard Társtagságot hosszabbítok

Ifjúsági Klubtagság
2012 őszén a Magyar Autóklub már meglévő tagsági kategóriái mellé létrehozta az új, ifjúsági tagsági kategóriáját, mely a fiatal, 14-25 éves korosztály igényeit hivatott kielégíteni.
Az Ifjúsági tagsággal a fiatalok többek között korlátlan, díjmentes segélyszolgálatot vehetnek igénybe a nap 24 órájában az ország bármely pontján, de kedvezményesen vásárolhatnak tanszereket is, olcsóbban is tankolhatnak. És ez csak néhány a tagság előnyeiből, ezeken túl számos kedvezményre vagy díjmentes szolgáltatásra jogosít még az Ifjúsági tagság.
Magyar Autóklub - Ifjúsági Klubtagsági kártya

2015. január 01-től:

A tagdíj egy év időtartamra 14 és 18 éves kor között:

A 14-18 év közötti ifjúsági tag belépéséhez szükséges a szülő vagy gondviselő hozzájáruló nyilatkozata, továbbá a tagsági kategória assistance jellegű szolgáltatásait a kiskorúval együtt utazó szülő vagy gondviselő is jogosult igénybe venni.

Belépési tagdíj: 5.000 Ft

Hosszabbítási díj: 5.000 Ft

A tagdíj egy év időtartamra 18 és 25 éves kor között:

Belépési díj: 6.700 Ft
Hosszabbítási díj: 5.700 Ft

Az Ifjúsági tagság kiváltható honlapunkon, továbbá kollégáink segítségével ügyfélszolgálati irodáinkban,és szerviz és vizsgapontjaink mindegyikén.

Szolgáltatási feltételek Ifjúsági klubtagsági kategóriához 2016. január 1-jétől
Hozzájáruló nyilatkozat kiskorú tagbelépéséhez

Belépés Ifjúsági Klubtagsági kategóriába

Ifjúsági Klubtagságot hosszabbítok

Komfort Klubtagság
A Komfort tagság a legszélesebb szolgáltatási kínálatot tartalmazza, amely elsősorban a sokat futó gépkocsik tulajdonosai/üzembentartói számára nyújt értékes és széles körű szolgáltatási "csokrot", illetve biztonságot. A Standard tagságnál feltüntetett szolgáltatások mellett számos assistance jellegű szolgáltatás igénybe vételére nyílik lehetősége Komfort tagsági kategóriájú klubtagjainknak. A klubtagsághoz kapcsolódó tarifakedvezményeket a Magyar Autóklub érvényes tagsággal rendelkező tagjai vehetik igénybe. Magyar Autóklub - Komfort Klubtagsági kártya

Belépési díj: 18.100 Ft
Hosszabbítási díj: 15.500 Ft

A Komfort tagság kiváltható szerviz és vizsgapontjaink mindegyikén, továbbá ügyfélszolgálati irodáinkban bruttó 18.100 Ft-os áron.
Szolgáltatási feltételek Komfort klubtagsági kategóriához 2016. január 1-jétől
Általános szerződési feltételek a Komfort tagsági assistance biztosításhoz
Komfort Tagsági Assistance Különös Szerződési Feltételek
Magyar Autóklub tagsághoz kapcsolódó háztartási assistencia "Home assist" csoportos biztosítási feltételek
Komfort Assistance Tagsági Biztosítás Tájékoztató
Bónusz (Diszkont) Klubtagság
A Magyar Autóklub a hagyományos és népszerű szolgáltatásai mellett már a Klub biztosítások széles körét is kínálja az autósoknak. A Bónusz (DISZKONT) tagság segítségével nemcsak a biztosításokhoz kap jogosultságot, hanem számos kedvezményt is igénybe vehet az Autóklub széles szolgáltatási palettájából. Kiknek ajánljuk? A Diszkont tagságot azoknak ajánljuk, akik tagságukkal a kedvező biztosítások megkötésére, valamint kedvezmények igénybe vételére szeretnének jogosultságot szerezni. Magyar Autóklub - Diszkont Klubtagsági kártya

Belépési díj: 4.700 Ft
Hosszabbítási díj: 3.500 Ft

A Bónusz (diszkont) tagság kiváltható szerviz és vizsgapontjaink mindegyikén, továbbá ügyfélszolgálati irodáinkban bruttó 4.700 ft-os áron. A segélyszolgálatnál is kiváltható a tagság, ám ez esetben a segélyszolgálat nem díjmentes, csak kedvezményes.
Szolgáltatási feltételek Bónusz (Diszkont) klubtagsági kategóriához 2016. január 1-jétől

Belépés Bónusz Klubtagsági kategóriába

Bónusz Klubtagságot hosszabbítok

Oldtimer Klubtagság
Ajánljuk legújabb tagsági formánkat azon gépjármű vezetőknek, akik rajonganak a patinás közúti járművekért és oldtimer gépjárművet birtokolnak. Az Oldtimer tagság keretében helyszíni hiba elhárításban, jogi és hatósági tanácsadásban részesül a tulajdonos, jogosulttá válik az Autóklub és partnereinek tarifa kedvezményeire, hírleveleinkben értesülhet a veterán járműves rendezvényekről. További előnyök megismeréséhez kérem tekintse meg szolgáltatási feltételeinket.

2015. január 01-től:

Belépési díj: 6 600 Ft
Hosszabbítási díj: 6 600 Ft
Oldtimer Team Tag tagjának, kedvezményesen 5.600.-Ft

 

Szolgáltatási feltételek a Magyar Autóklub Oldtimer tagsági kategóriához 2016. január 1-jétől

 

Belépés Oldtimer Klubtagsági kategóriába

Oldtimer Klubtagságot hosszabbítok

Oldtimer Prémium Klubtagság

Új tagsági kategória!

Hazánkban is egyre népszerűbbek a veterán járművek, és egyre több muzeális jármű tulajdonos hozza veterán járművét menetkész állapotba. A tavalyi évben részükre hoztuk létre az Oldtimer tagságot, mely tagság egy év alatt kinőtte magát, és új igény jelent meg az autótulajdonosok körében. A veterán járművek legtöbbje ugyanis féltve őrzött tárgy, melyet nem használnak a mindennapokban. S, mivel az Oldtimer tagság csak muzeális jellegű járműre vehető igénybe, ezért megalkottunk egy új tagsági kategóriát, mely az Oldtimer Prémium nevet kapta. Az új tagsági típus szolgáltatásai már mind a muzeális jellegű, mind pedig a mindennapi használatban lévő személygépjárműre érvényesíthetőek.

Belépési díj: 16.600 Ft

Oldtimer Team Tag tagjának, kedvezményesen: 15 600 Ft

Szolgáltatási feltételek a Magyar Autóklub Oldtimer tagsági kategóriához 2016. január 1-jétől

 

Belépés Oldtimer Prémium Klubtagsági kategóriába

Oldtimer Prémium Klubtagságot hosszabbítok

Oldtimer Team

A tulajdonosok mellett a Klub civil szervezetek (egyesületek,klubok) számára is kínál tagsági formát Oldtimer Team néven, melynek keretében az Autóklub érdekképviseleti és érdekérvényesítési tevékenységét veheti igénybe az ügyfél, jogi és hatósági tanácsadással élhet, számíthat az Autóklub marketing és organizációs segítségére, kedvezményes „mozgó” rendezvény kíséretre jogosult.

2015. január 01-től:

Oldtimer Team belépési díj: 10 000 Ft

Oldtimer Team hosszabbításidíj: 10 000 Ft

Szolgáltatási feltételek a Magyar Autóklub Oldtimer Team tagsági kategóriához 2016. január 1-jétől

"Régi kék" Klubtagság
A Kék tagsági típus a legfőbb alapszolgáltatásokat tartalmazza (segélyszolgálat, Autósélet, jogi tanácsadás, stb). Ez a tagsági kategóriánk már nem váltható. Magyar Autóklub - Régi kék Klubtagsági kártya

2015. január 01-től:

Hosszabbítási díj:

Aktív: 12.100 Ft
Kedvezményes (nyugdíjas, hallássérült, mozgássérült):
11.300 Ft

Örökös (30 év folyamatos kék tagság után): 2.300 Ft

A tagsági kategória nem váltható ki, csupán hosszabbításra van lehetőség.
Szolgáltatási feltételek régi kék klubtagsági kategóriához 2016. január 1-jétől